تاریخ : چهارشنبه 16 اسفند 1402
کد 2089

کاشت نهال توسط رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به مناسبت روز درختکاری

رییس، اعضای هیات رییسه، جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، بعد از ظهر سه شنبه پانزدهم اسفندماه با غرس نهال در محوطه دانشگاه، این روز را گرامی داشتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، همزمان با ۱۵ اسفند ماه مصادف با هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، مراسم کاشت نهال در محوطه سبز دانشگاه برگزار شد. در این مراسم که دکتر ابراهیم احمدی، رئیس دانشگاه استان و جمعی از معاونان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه حضور داشتند، 32 اصله نهال با نام شهدای دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و با هدف توسعه فضای سبز این دانشگاه، کاشته شدند. دکتر ابراهیم احمدی در حاشیه این مراسم طی صحبت هایی این حرکت نمادین را تلاش برای فرهنگ سازی پاسداشت طبیعت و گسترش فضای سبز در بین مردم و بویژه دانشجویان عنوان کرد.
آلبوم تصاویر روز درختکاری

• در چهارشنبه 16 اسفند 1402