تاریخ : يکشنبه 9 ارديبهشت 1403

تجمع دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در حمایت از جنبش ضد صهیونیستی دانشجویان دانشگاههای آمریکا

دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با برگزاری تجمعی مقابل یادمان شهدای گمنام دانشگاه، سرکوب و بازداشت استادان و دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، اکثر دانشگاه های ایالات متحده آمریکا نظیر کلمبیا، کالیفرنیا، تگزاس، آریزونا، نیویورک، بوستون، جورجیا و... در چند ماه گذشته در واکنش به بحران انسانی و جنگ غزه ملتهب بوده و وجدانهای بیدار آن دانشگاهها با راه اندازی جنبش محاصره همبستگی غزه، در مقابل نسل کشی و آپارتاید غزه خروشیده اند. این دانشجویان و استادان معترض بارها طی بیانیه های متعدد اعلام کرده اند که به شکل مسالمت آمیز خواستار توقف سرمایه گذاری دانشگاهها در شرکتهایی که از اشغال فلسطین و کشتار غزه سود می برند، بوده و می خواهند صدایشان علیه قتل عام فلسطینیان غزه شنیده شود، اما به اتهام یهود ستیزی که از تحرکات لابی صهیونیستی آمریکا می باشد، توسط پلیس آمریکا مورد ضرب و شتم، دستگیری و زندانی شدن قرار گرفته اند. روز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه جمعی از اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی همدل و همصدا با سایر دانشگاههای کشور بعد از اقامه فریضه نماز ظهر و عصر، در حمایت از خیزش دانشجویان بیدار دانشگاه‌های آمریکا و اروپا و محکوم نمودن اقدام پلیس آمریکا در ضرب و شتم دانشجویان، در مقابل یادمان شهدای گمنام دانشگاه تجمع کردند دکتر ابراهیم احمدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در جمع تجمع‌کنندگان ضمن قدردانی از زمان شناسی و هوشیاری دانشگاهیان فهیم و همیشه در صحنه دانشگاه اظهار داشت: دولت آمریکا با نقض پروتکلهای جهانی و دادن اجازه ورود به نیروهای انتظامی و نظامی به صحن دانشگاه جهت سرکوب دانشجویان و استادان نشان داد که ادعای حقوق بشری این کشورها اساساً پوچ و بی فایده می باشد. ایشان با اشاره به تجمع دانشگاهیان سراسر کشور در محکومیت اقدام پلیس آمریکا بیان کرد: ما دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی همراه با سایر دانشگاههای کشور ضمن محکومیت رفتار غیر انسانی پلیس آمریکا با استادان، دانشجویان و دانشگاهیان این کشور، با سردادن شعار همیشگی مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل از تمامی جنبش های ضد صهیونیستی دانشگاههای آمریکا حمایت می کنیم.

آلبوم تصاویر جنبش ضد صهیونیستی خیزش دانشجویان آمریکا

• در يکشنبه 9 ارديبهشت 1403