تاریخ : دوشنبه 8 شهريور 1395

افتخاری دیگر برای منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای

با عنایت الهی و تلاش و اهتمام مدیران محترم دانشکده و تعاملات منطقی و سازنده با مسئولان اعزامی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نظارت و ارزیابی دانشگاه تبریز و در سایه همدلی و همراهی و برنامه ریزی یکایک اساتید و دانشجویان و پرسنل ، یکی از آرزوهای دیرینه و بحق در سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل و در هفته دولت محقق گردید و شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارتقاء آموزشکده فنی و حرفه ای پسران تبریز به دانشکده فنی و حرفه ای پسران تبریز ، موافقت قطعی بعمل آوردند. این موفقیت بزرگ و ارزشمند را به عموم خانواده دانشگاه فنی و حرفه ای منطقه یک اعم از اساتید و دانشجویان و کارکنان محترم تبریک و شادباش عرض نموده، امید است در سایه تلاش و همت والای شما دوستان همدل و همراه همراه شاهد موفقیت های روز افزون باشیم.

• در دوشنبه 8 شهريور 1395
  • در دوشنبه 8 شهريور 1395