تاریخ : پنجشنبه 22 فروردين 1398

مهدی پیرجهان دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به تیم ملی دوومیدانی بزرگسالان ایران دعوت شد.

سخنگوی سازمان تیم‌های ملی فدراسیون دو ومیدانی اسامی ترکیب تیم ملی و ورزشکاران دعوت شده به مسابقه رکوردگیری را برای اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، پس از برگزاری مسابقات دو و میدانی انتخابی تیم ملی بزرگسالان ایران برای اعزام به رقابت‌های قهرمانی آسیا (دوحه 2019)، روز گذشته سازمان تیم‌های ملی فدراسیون دو و میدانی با حضور مجید کیهانی، رییس فدراسیون  طی تشکیل جلسه‌ای در خصوص انتخاب ورزشکاران برتر جهت حضور در ترکیب تیم ملی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

تیمور غیاثی، دبیرکل و سخنگوی سازمان تیم‌های ملی در خصوص این جلسه در گفت و گو با روابط عمومی فدارسیون دو و میدانی اظهار داشت: « مسابقات انتخابی تیم ملی را در دو بخش آقایان و بانوان طی روزهای 5 و 7 فروردین‌ماه برگزار کردیم و بلافاصله پس از پایان مسابقات بانوان با حضور رییس فدراسیون و کارشناسان سازمان تیم‌های ملی در خصوص بررسی رکوردها و ورودی‌های ورزشکاران پرداختیم. البته تعدادی از ورزشکاران برتر که رکوردهای خوب و افتخارات برجسته‌ای را در کارنامه دارند و وررزشکارانی که به حدنصاب رسیدند با نظر همه اعضا در ترکیب تیم هستند. تعدادی از ورزشکاران نیز که رکوردهای آنها نزدیک به رکوردهای ورودی است بررسی کردیم و تصمیم گرفتیم طی یک مسابقه رکوردگیری، شانس مجددی برای اثبات برتری و کسب رکورد ورودی شان قائل شویم.»
وی افزود: مهدی پیرجهان، جزو 8 ورزشکاری است که با نظر همه اعضا پس از بررسی وضعیت آمادگی و رکوردهای به ثبت رسیده به ترکیب اصلی تیم ملی بزرگسالان ایران دعوت شد.»
  • در پنجشنبه 22 فروردين 1398
  • در پنجشنبه 22 فروردين 1398