تاریخ : جمعه 14 تير 1398

معاون عمرانی فرمانداری ویژه شهرستان میانه: رمز موفقیت کشورهای توسعه یافته ارتباط مستمر دانشگاه ها با صنعت است

در راستای تحقق شعار سال جدید که با عنوان رونق تولید توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شده است و با توجه به تأکیدات آقای دکتر صالحی عمران؛ ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای کشور مبنی بر لزوم تقویت و تجهیز کارگاه ها با تولیدات داخلی و برند ملی،جلسه ای با حضور مهندس مشایخی؛معاون عمرانی و امور برنامه ریزی فرمانداری ویژه شهرستان میانه،مهندس امدادیان؛رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت،مهندس علوی؛ مدیر کارخانه صبا لوله و آقای مهندس جلوداری؛از فعالان اقتصادی شهرستان میانه در محل آموزشکده فنی و حرفه ای میانه برگزار شد.
در این جلسه دکتر کریمی بر نقش مهم صنایع در تولید اشتغال برای جوانان اشاره کرد و افزود: پیشرفت و توسعه صنایع آنکه باعث رونق تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان می شود و در شرایط حساس کنونی کشور که با تحریم ها مواجه هستیم رشد صنعت مقوله مهمی است که باید بدان توجه کرد. رئیس آموزشکده فنی میانه افزود: یکی از پارامترهای مهم رشد و توسعه صنعت ارتباط دوسویه صنعت با دانشگاه می باشد که بایستی این ارتباط هر چه بیشتر تقویت شود. وی خاطر نشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای با تربیت دانشجویانی که دارای دانش فنی همراه با مهارت هستند می تواند نیاز صنعت به نیروی انسانی متخصص و دارای مهارت فنی را تأمین کند. در این جلسه آقای مهندس مشایخی؛ معاون عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری ویژه شهرستان میانه نیز گفت: رمز موفقیت کشورهای توسعه یافته ارتباط مستمر دانشگاه ها با صنعت است. وی افزود: دانشجویان مستعد و خوش فکر می توانند با رسیدن به     مرحله ای از خودباوری و مطالعات علمی، ایده پردازی کنند و ایده های خود را به طرح و تکنولوژی کنند و در تولید ثروت برای کشور مؤثر باشند. معاون فرماندار ویژه میانه همچنین از رئیس اداره صنعت،معدن و تجارن و صاحبان صنعت در شهرستان خواست جهت رشد و توسعه روزافزون صنعت در شهرستان میانه ارتباط خود با دانشگاه ها را تقویت نمایند.
  • در جمعه 14 تير 1398