تاریخ : سه شنبه 3 دي 1398

برگزاری مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری در آموزشکده فنی و حرفه ای میانه

همزمان با هفته پژوهش و فناوری مراسم ویژه ای در دانشکده فنی و حرفه ای میانه با حضور دکتر یعقوبی؛ معاونت محترم سیاسی فرمانداری ویژه شهرستان میانه و دکتر مرادی؛ رئیس دانشگاه پیام نور میانه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای میانه، معاون سیاسی فرماندار میانه با بیان اینکه دانشگاه دارای ماهیت و هویت پژوهشی است، گفت: تولید علم، محتوا و کاربردی کردن آن در صنعت از اهداف مهم در دانشگاه ها هستند. وی شأن و جایگاه دانشجو را بسیار بالا توصیف کرده و افزود: قشر دانشجو قشری فرهیخته و ممتاز است که همواره باید کرامت این دانشجو در جامعه حفظ شود.

در ابتدای این مراسم دکتر کریمی؛ رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه ضمن عرض خیر مقدم گزارشی از فعالیت ها و برنامه های این دانشکده ارائه کرد و سپس دانشجویان حاضر در جلسه به بیان دیدگاه های خود پرداختند.

در پایان از اعضای انجمن های علمی و دانشجویان برتر در حوزه پژوهش و فناوری با اهدای لوح سپاس و جوایزی تجلیل به عمل آمد.

• در سه شنبه 3 دي 1398