تاریخ : چهارشنبه 23 بهمن 1398

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی: درخت انقلاب چون با خون سرخ شهیدان آبیاری می شود پس تا ابد پایدار و سرافراز خواهد ماند.َ

استادان، کارکنان و دانشجویان مراکز استانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با شور و نشاط خاصی در مراسم راه پیمایی روز 22 بهمن امسال شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با تجمع در میدان شهرداری تبریز و نصب پلاکارد به سیل خروشان راه پیمایی کنندگان یوم الله 22 بهمن پیوستند. خبرها حاکی است سایر مراکز استانی نیز در شهرهای مراغه، میانه، اهر و سراب در این رخداد بزرگ ملی شرکت کرده و با آرمانهای بلند انقلاب و حضرت امام (ره) تجدید میثاق نمودند. دانشجویان آگاه و با بصیرت دانشگاه فنی و حرفه ای نیز همدوش استادان و مسئولان دانشگاه در این مراسم استکبارستیز حضور پرشور و نشاطی داشته و با برپایی غرفه ویژه و نمایش و پخش پوسترهای مناسبتی و امضاء طومار، میزبان تظاهرکنندگان بودند. دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در حاشیه راه پیمایی روز 22 بهمن از حضور حماسی مردم بویژه دانشگاهیان مومن و انقلابی تقدیر و تجلیل کرد. ایشان با اشاره به تقارن مراسم اربعین شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و مراسم راه پیمایی روز 22 بهمن اظهار داشتند: امسال بیشتر از سالهای قبل راه پیمایی عظیم 22 بهمن معطر به عطر شهیدان راه اسلام و حریت گردیده و این پیام را به جهانیان می دهد که درخت انقلاب چون با خون سرخ شهیدان آبیاری می شود تا ابد پایدار و سرافراز خواهد ماند. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در خاتمه همگان را به مشارکت گسترده در صحنه انتخابات مجلس شورای اسلامی توصیه کرده این انتخابات را مهمترین انتخابات در طول چهار دهه عمر با برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برشمردند.
آلبوم تصاویر فجر

• در چهارشنبه 23 بهمن 1398