تاریخ : شنبه 26 بهمن 1398

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای میانه: دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه آموزش عالی با دوران ستمشاهی قابل قیاس نیست.

روز یکشنبه 20 بهمن ماه؛ همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر،مراسم بزرگداشتی در دانشکده فنی و حرفه ای میانه با حضور اساتید و کارکنان این دانشکده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای میانه، دکتر کریمی؛رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه در این جلسه ضمن تبیین دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی در طول 40 سال أخیر به بخشی از این دستاوردها در حوزه آموزش عالی اشاره کرد و گفت: پس از انقلاب اسلامی بر خلاف گذشته، محیط دانشگاه دارای روحیه خودباوری و اتّکاء به نفس و تولید علم گردید و توان پاسخگویی به مسائل کشور را یافته است ضمن اینکه انقلاب اسلامی ساختارهایی را به وجود آورد تا دانشجویان بتوانند در حوزه مختلف فرهنگی و اجتماعی فعالیت داشته باشند. وی ۲۴ برابر شدن نرخ پوشش تحصیلی آموزش عالی و افزایش تعداد دانشجو از ۱۷۵۶۷۵ نفر در سال ۱۳۵۷ به بیش از ۴۸۰۰۰۰۰ هزار نفر و همچنین افزایش ۹۵ برابری دانشجویان دکتری از ۱۲۵۵ نفر در سال ۵۷ به بیش از ۱۲۰ هزار نفر در حال حاضر را نمونه هایی از این دستاوردها برشمرده و خاطر نشان کرد: ۱۲.۵ برابر شدن اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها از ۷۲۳۱ نفر در سال ۱۳۵۷ به حدود ۹۰ هزار نفر،رشد ۱۷ برابری تعداد زنان هیأت علمی در دانشگاه‌ها نسبت به قبل از انقلاب اسلامی به طوری که در سال ۵۷، ۱.۴ درصد و در سال ۹۶، ۲۴ درصد می باشد،تعداد دانش آموختگان زن از ۶ درصد در سال ۵۷ به ۴۵ درصد رسیده است و هم اکنون ۲۲.۷ درصد از زنان ایرانی دارای تحصیلات تکمیلی هستند، ۱۸ برابر شدن سهم ایران در تولید علم جهان سهم ایران در این شاخص به ۲ درصد رسیده است و صدها مورد دیگر که فرصت و مجالی برای طرح آن ها نیست که همه این پیشرفت ها مدیون انقلاب اسلامی که به جوانان ما روحیه خودباوری بخشید تا در عرصه های علمی نیز همچون سایر عرصه ها از وابستگی به قدرت های غرب و شرق رهایی یابیم.دکتر کریمی تصریح کرد:دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه آموزش عالی با دوران ستمشاهی قابل قیاس نیست. رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه همچنین با تجلیل از رشادت های سردار بزرگ سپاه اسلام؛ سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی تأکید کرد: رژیم جنایتکار و تروریست آمریکا با این جنایت بزرگ به تمام دنیا اثبات کرد که به هیچ کدام از اصول و قوانین بین المللی پایبند نیست و در راستای منافع نامشروع خود در منطقه دست به هر اقدام جنایتکارانه ای می زند. در خاتمه این جلسه برخی مسائل آموزشی مرور شد و نکات مهم آموزشی جهت استحضار اساتید در مطرح گردید.
آلبوم تصاویر میانه

• در شنبه 26 بهمن 1398