تاریخ : دوشنبه 28 بهمن 1398

برگزاری مراسم اربعین شهادت سردار سرافراز اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

روز شنبه، بیست و ششم بهمن ماه بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در نمازخانه مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و با حضور دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه استان و جمع کثیری از استادان، کارکنان و دانشجویان مراسم عزاداری و سوگواری بمناسبت اربعین شهادت سردار سلیمانی و شهدای مقاومت برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سعید علیزاده، رابط نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای استان در طی سخنانی به تشریح شخصیت والا و بی نظیر سردار حاج قاسم سلیمانی پرداخته و این شهید سرافراز اسلام را محبوب تمامی مردم و جناحهای سیاسی داخل دانست. ایشان در ادامه به اولین سالگرد خاکسپاری دو شهید گمنام آرمیده در صحن دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی اشاره کرده وجود معطر این عزیزان در محیط دانشگاه را موجب ارتقاء و تعالی بعد معنوی و فرهنگی دانشگاه برشمردند. در ادامه این مراسم حاضران با نوحه سرایی مداح اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، حاج باقر مددی، در رثای شهیدان راه حق و دین به عزاداری و سینه زنی پرداختند. غبارروبی، عطرافشانی و نثار فاتحه و شاخه های گل بر سر مزار دو شهید گمنام مدفون در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی پایان بخش مراسم امروز بود.
آلبوم تصاویر سردار

• در دوشنبه 28 بهمن 1398