تاریخ : چهارشنبه 14 اسفند 1398

رونمایی از سامانه آموزش های مجازی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در ایام تعطیلات کرونایی

با توجه به ضرورت پیگیری آموزشها در ایام تعطیلی دانشگاهها و اهتمام جدی دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای سراسر کشور به برگزاری کلاسهای آموزشی مجازی برای دانشجویان، دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در یک اقدام خلاقانه و بدیع، سامانه آموزش مجازی طراحی شده بدست استادان خود را رونمایی و بکار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، پیرو تأکیدات دکتر ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای بر لزوم تداوم آموزش ها در تعطیلات اجباری مربوط به شیوع ویروس کرونا در کشور و نیز پیگیریهای داهیانه دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، بسیاری از دروس دانشگاه استان در این ایام بصورت مجازی ارائه خواهند شد. دکتر بهشتی اصل در حاشیه جلسه کمیته آموزش مجازی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با اشاره به رهنمودهای روشنگرانه دکتر غلامرضا کیانی، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای در ارتباط زنده ویدئو کنفرانس با مراکز، ضمن تمجید از ایده ژرف و بسیار سازنده ریاست و معاونت محترم آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای، از همت و تلاش وافر مجموعه دانشگاه استان بر تحقق موضوع آموزش مجازی در ایام تعطیلات جاری خبر داد. ایشان اظهار داشتند: خوشبختانه در این زمینه نیز همانند فرایند ثبت نام اینترنتی دانشجویان، دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی پیشرو و پیشتازانه عمل کرده و با طراحی و راه اندازی سامانه هوشمند آموزش مجازی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، بدست استادان زبده و خلاق خود، شرایط را برای برگزاری هر چه شایسته تر و کارساز این کلاسها مهیا کرده است. شایان ذکر است که سامانه آموزش مجازی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی که همینک به آدرس reg.tct.ac.ir در فضای اینترنت قابل دسترسی است، توسط مهندس میر محمود ابوالحسنی، مدرس رشته کامپیوتر دانشگاه فنی و حرفه ای استان طراحی و مدیریت می شود. گفتنی است، روز دوشنبه دوازدهم اسفند ماه جمعی از استادان دانشگاه فنی و حرفه ای استان با حضور در کلاس توجیهی مهندس ابوالحسنی با ویژگیها و نحوه کار این سامانه آشنا شدند. بنابر اعلام دکتر محمد اسدپور، معاونت آموزش، پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی اکثر دروس تئوری دانشگاه در تعطیلات کرونایی بصورت مجازی ارائه خواهند شد ولیکن در مرحله اول تعداد هفت استاد برای هفت درس معرفی شده اند که با توجه به اعلام آمادگی استادان دیگر، این تعداد طی روزهای آینده افزایش خواهد یافت. ایشان ادامه دادند: دانشجویان می توانند با وارد کردن کدملی و شماره دانشجویی بعنوان نام کاربری و رمز ورود و بهره گیری از ویدئوی آموزشی، پس از ورود به سامانه، از قالبهای مختلف محتوایی و آزمونهای آنلاین استفاده نمایند. در ضمن لیست اولیه استادان و دروس ارائه شده در ذیل این گزارش آورده شده است و دانشجویان می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به آدرس tct.ac.ir پیگیر اخبار و اطلاعیه های جدید در این خصوص باشند.

آلبوم تصاویر مجازی

• در چهارشنبه 14 اسفند 1398