تاریخ : جمعه 12 ارديبهشت 1399

نماینده منتخب مردم شریف شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی از آموزشکده فنی و حرفه ای میانه بازدید کرد.

مهدی اسماعیلی در جریان بازدید از آموزشکده فنی و حرفه ای میانه اظهار داشت: ضرورت دارد پروژه احداث ساختمان آموزشکده فنی و حرفه ای میانه هر چه سریعتر شروع شود.
به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای میانه، مهدی اسماعیلی نماینده منتخب مردم شریف شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی با حضور در آموزشکده فنی و حرفه ای میانه از نزدیک با امکانات، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این مرکز دانشگاهی آشنا شد و گفت: رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش محلی برای بروز و ظهور استعدادهای جوانان است که لازم است بیش از اینها تقویت شود.نماینده منتخب مردم میانه اعلام کرد: اگر توفیق حاصل شود قصد دارم عضو کمیسیون آموزش مجلس شوم و در اینصورت مجال بهتری پیدا می کنم تا مشکلات و نیازهای این واحد دانشگاهی را در جلسات کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مطرح کنم.آقای اسماعیلی با اشاره به زمین اختصاص داده شده به آموزشکده میانه در شهرک ساحلی گلشهر اعلام کرد: با توجه به اینکه آموزشکده میانه فاقد ساختمان بوده و در حال حاضر در یکی از مدارس آموزش و پرورش بصورت استیجاری استقرار دارد لذا ضرورت دارد پروژه احداث ساختمان این آموزشکده در شهرک ساحلی هر چه سریعتر شروع شود و این نیازمند همکاری و پیگیری های جدّی مسئولین استانی و سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای و همچنین مساعدت مسئولین شهرستان است.وی قول داد پیگیری های لازم در خصوص شروع پروژه احداث ساختمان آموزشکده میانه را در اولویت کاری خود قرار دهد و در همین راستا فی المجلس نماینده منتخب مردم میانه مذاکرات تلفنی و رایزنی هایی را با مسئولین استانی و مسئولین دانشگاه انجام دادند.
نماینده منتخب مردم شریف شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در کشورهای توسعه یافته هدایت دانش آموزان به رشته های فنی 60 درصد و رشته های نظری 40 درصد است چرا که فارغ التحصیلان رشته های فنی کاربلد،دارای مهارت و در بسیاری موارد کارآفرین هستند.آقای اسماعیلی با اشاره به دوران مسئولیت خود در اداره آموزش و پرورش اظهار داشت:متأسفانه آمار هدایت تحصیلی دانش آموزان به رشته های فنی در شهرستان ما در آن برهه از زمان قابل قبول نبود و حدوداً 34 درصد رشته های فنی در مقابل 66 درصد رشته های نظری بود که ما در دوره مسئولیت مان تلاش کردیم با توجه به منویات مقام معظم رهبری در خصوص هدایت دانش آموزان به سمت رشته های فنی این روند را اصلاح کنیم و برای این منظور 5 راهبرد تعریف کردیم که نتایج آن رشد 3 درصدی پذیرش دانش آموزان در رشته های فنی بود که در آن سال مقام اول استان را کسب نمودیم.
نماینده منتخب مردم شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: توجه به رشته های فنی و حرفه ای باید در اولویت باشد. وی گفت: ایجاد و تقویت رشته های فنی و حرفه ای نوعی سرمایه گذاری است و هزینه کردن نیست.
حاج مهدی اسماعیلی با بیان اینکه شهرستان میانه در حوزه آموزش عالی در مقایسه با شهرهای دیگر عقب مانده است خاطرنشان کرد:یکی از نشانه های فرهیختگی و توسعه ی شهرها پایگاه آموزش عالی شهرهاست لذا ارتقا جایگاه آموزش عالی شهرستان نیازمند هم افزایی، هم فکری و نگاه عمیق به این مقوله است.
نماینده منتخب شهرستان میانه با توجه به رضایت بخش نبودن امکانات موجود در آموزشکده میانه بر حمایت بیش از پیش دانشگاه فنی و حرفه ای استان از این آموزشکده تأکید کرد و اظهار داشت: ارائه خدمات رفاهی و تجهیزات آموزشی در یک مرکز آموزش عالی باید در حد یک دانشگاه باشد تا برای دانشجویان جذاب و راضی کننده بوده به نظر آید. وی با انتقاد از اینکه هدایت خیّرین به سمت سرمایه گذاری در حوزه آموزش عالی در شهر ما کمرنگ است گفت:افرادی که تمکن مالی دارند باید شناسایی، جذب و از ظرفیت آنها استفاده شود.
دکتر سعید کریمی؛ رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای میانه نیز ضمن خیرمقدم گویی خدمت نماینده منتخب مردم شهرستان میانه و قدردانی از توجه ویژه ایشان به حوزه آموزش عالی خصوصاً دانشگاه فنی و حرفه ای، ابراز امیدواری کرد با پیگیری های آقای اسماعیلی مشکلات آموزشکده فنی و حرفه ای میانه مرتفع گردد. رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای میانه در این دیدار گزارشی از اقدامات و فعالیت های آموزشکده میانه  ارائه کرد و مشکلات و موانع پیش رو در راستای توسعه آموزشکده میانه را نیز برشمرد.
  • در جمعه 12 ارديبهشت 1399
  • در يکشنبه 14 ارديبهشت 1399