تاریخ : چهارشنبه 10 دي 1399

همزمان با هفته وحدت حوزه و دانشگاه؛ کارکنان دانشگاه های پیام نور و فنی و حرفه ای میانه با امام جمعه محترم شهرستان دیدار کردند

بمناسبت سالروز شهادت آیت الله شهید دکتر مفتح که به عنوان هفته وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است، رؤسا و جمعی از کارکنان دانشگاه های فنی و حرفه ای و پیام نور میانه با حجت الاسلام والمسلمین محمدی؛ امام جمعه محترم میانه دیدار کردند.
 به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای میانه،امام جمعه میانه در این دیدار اظهار داشت: در منطقه ای هستیم که به لحاظ معنویت و رشد و تعالی در جایگاه ویژه ای قرار دارد و به همین دلیل دنیای غرب از سال‌ها پیش روی این منطقه حساسیت داشته زیرا هم ذخائر مادی و هم ذخائر معنوی دارد. وی تصریح کرد: علم واقعی آن است که با تحقیق، پژوهش و تفکر همراه باشد در حالی که دشمنان ما همواره از این علم در هراس بودند و برای تحقق جامعه ای عاری از تحقیق و تفکر و جوانانی سطحی نگر در مسائل علمی تلاش کردند. حجت الاسلام محمدی گفت:اگر بخواهیم وحدت حوزه و دانشگاه را تقویت کنیم باید تفکر و تعقل و معنویت را از ابتدای تحصیل وارد مدارس کنیم و در این صورت است که فرزندان ما هم تعهد پیدا می کنند و هم روحیه تفکر و تعقل در آنها تقویت می شود.
  • در چهارشنبه 10 دي 1399