تاریخ : چهارشنبه 21 دي 1401
کد 1983

حضور مشاور حوزه فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش بنیان استاندار و رئیس پارک علم و فناوری در دانشگاه فنی و حرفه¬ای واحد استان آذربایجان شرقی

دکتر فلاح مشاور عالی استاندار در حوزه فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش بنیان و دکتر جعفری راد رئیس پارک علم و فناوری استان روز سه شنبه 20 دی ماه، میهمان دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بود.

دکتر فلاح مشاور عالی استاندار در حوزه فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش بنیان و دکتر جعفری راد رئیس پارک علم و فناوری استان روز سه شنبه 20 دی ماه، جهت بازدید از بخش های مختلف دانشگاه فنی و حرفه ای و آشنایی بیشتر با ظرفیت ها و توانمندیهای نوین این دانشگاه میهمان دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بود.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، دکتر بهشتی اصل در این دیدار با اشاره به اهداف و رسالت اصلی دانشگاه فنی و حرفه ای ابراز داشتند: رویکردهای آموزشی در این دانشگاه مهارت محور و تفاضا محور بوده و بیش از 70 درصد دروس دانشجویان عملی هستند. کارنامه درخشان دانشگاه باعث گردیده تا اکثر کارخانجات و واحدهای تولیدی استان خواهان برگزاری دوره های آموزشی و جذب فارغ التحصیلان این دانشگاه باشند.  ایشان در ادامه افزودند: هم اکنون در دانشگاه فنی و حرفه ای استان در 46 رشته فنی و حرفه ای، ده هزار دانشجو در حال تحصیل می باشد. دکتر فلاح  نیز پس از بازدید از کارگاهها، آزمایشگاهها، هسته­های فناور و سایر فضاها و امکانات دانشگاه عنوان کردند: یکی از رویکردهای دانشگاه فنی و حرفه ای با توجه به ظرفیت های علمی و پژوهشی آن می بایست تقویت و توسعه ارتباط با صنعت و برگزاری برنامه های مشترک با فعالان صنعت در زمینه های آموزشی و مهارت آموزی و ارائه خدمات باشد. این دانشگاه با حضور فراگیر درحوزه صنعت ضمن رفع نیازهای خود می تواند به نیازهای صنایع نیز پاسخ مناسب بدهد. دکتر جعفری راد نیز با برشمردن مزیت های تحصیل و فعالیت در دانشگاه فنی و حرفه ای و پیشرو بودن آن در حوزه آموزش های فنی و مهارتی، در راستای سیاست های اجرایی پارک علم و فناوری استان از تحکیم همکاری ها و حمایت از هسته های فناور مستقر در دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان خبر داد.

• در چهارشنبه 21 دي 1401
  • در چهارشنبه 21 دي 1401