تاریخ : چهارشنبه 12 ارديبهشت 1403

دیدار دکتر ابراهیم احمدی با استادان و یاوران علمی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی بمناسبت هفته استاد و آموزش

روز چهارشنبه 12 اردیبهشت ماه مصادف با روز معلم و استاد، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با استادان و یاوران علمی این دانشگاه دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر ابراهیم احمدی در سالروز شهادت استاد شهید، مرتضی مطهری و گرامیداشت مقام شامخ استاد، در کنار ارسال پیامک و انتشار پیام تبریک، بطور سرزده به دیدار استادان و یاوران علمی دانشگاه رفت. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان در این دیدار صمیمی ضمن تبریک روز استاد و هفته آموزش و نیز اهدای شاخه های گل و شیرینی، از زحمات و خدمات تمامی همکاران تلاشگر در عرصه آموزش های دانشگاهی تقدیر و قدردانی نمود. ایشان پیشتازی دانشگاه فنی و حرفه ای استان در زمینه آموزش های فنی و حرفه ای کشور را مرهون همت، کوشش و دلسوزی جمیع همکاران اعم از استادان، کارکنان، نیروهای حراستی، اداری و خدماتی دانست که با کمترین توقع بطور شبانه روزی در مسیر ارائه خدمات مطلوب به دانشجویان قدم برمی دارند.

• در چهارشنبه 12 ارديبهشت 1403